• Spine-balance leiri pidetty 15. ja 22.11.2020

  Tänään oli toinen Spine-balance leiripäivä. Yhteensä kuudessa tunnissa kävimme Pekingin Urheiluyliopiston professorin Yang Yubingin kehittämän selälle suunnitellun sarjan läpi. Kurssi pidettiin livenä Oulussa sekä online siten, että online-osallistujat olivat isolla screenillä ja salista kuvasi kaksi kameraa, toinen opetusta ja toinen harjoittelijoita. Näin muodostui hyvä tunnelma yhdessä harjoittelusta. Kiitokset kaikille mukavasta harjoitteluseurasta! Aki

 • Dyysg-harjoituksia Oulussa syksy 2020 live+online

  Oulun Taiji-seura pitää lauantaisin klo 13-15 Myllytullin koululla, Kirkkokatu 1, dyysg-harjoituksia. Harjoituksiin voi osallistua myös etänä. https://meet.google.com/rcb-oyox-wqi

  Harjoitukset sopivat myös aloittelijoille. Oulun Taijiseuran harjoittelumaksu syyskaudelle on 50 euroa kattaen myös muut seuran harjoitukset sekä online-osallistumisen. Pelkän online-osallistumisen maksu on 30 eur/syyskausi. Lisätietoa www.ouluntaiji.fi

 • Spine-balance leiri online+Oulu 15. ja 22.11.2020

  Spine-balance on Pekingin Urheiluyliopiston professorin Yang Yu Bingin kehittämä sarja. Sarja on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden ja neurologien kanssa. Siinä on 11 terapeuttista liikettä, jotka vaikuttavat selän eri osiin. Sarjan suorittaminen kestää n. 20 minuuttia. Sarjaa on nyt mahdollista opiskella toista kertaa Suomessa. Kurssin opettaja, Aki Korhonen, on oppinut sarjan prof. Yang Yu Bingiltä.
  Järjestäjä: Suomen Dao Yin Yang Sheng Gong -liitto
  Paikka: Kastellin monitoimitalo, Oulu
  su 15.11. klo 12-15
  su 22.11. klo 12-15
  Online-osallistuminen:
  https://meet.google.com/rcb-oyox-wqi

  Hinta: 40 eur, dyysg-jäsenet 35 eur. (40 eur ei-jäsenhinta sisältää dyysgliiton jäsenmaksun 5 eur)
  Ilmoittautumiset: dyysgfi-hallitus@googlegroups.com
  Tili: Suomen daoyin yang sheng gong
  FI56 5744 5020 0219 02
  viite: 9001
  http://www.dyysg.fi

  Leiri sopii kaikille!

  Tervetuloa!

 • DYYSG kesä2020 puistoharjoituksia

  KESÄKAUSI PUISTOISSA ALKAA!

  Oulussa:

  Katso harjoitusten tiedot täältä.

  Jyväskylässä:

  Katso harjoitusten mahdollisia muutoksia ja lisäinfoja FB tapahtumasta täältä: Ohjelmassa Dyysg-harjoituksia mm. alkulämppää, 13 liikkeen venyttelyä, Bao jian gong 2:sta, perusaskellusta jne. perjantaisin 17.30-19 alkaen 12.6.2020 Paikkana Mattilanniemi Jyväskylässä, kokoontuminen lähellä hotelli Albaa olevien valkoisten patsaiden ja skeittiparkin luona. Harjoitukset ovat kaikille avoimet ja ilmaiset ja niitä ohjaavat dyysgiä jo pidempään harrastaneet Vuokko ja Patrik Jansson.

  Tuusulassa:

  Dyysg-puistoharjoitukset tiistaisin klo 19.15-20:45 Tuusulan Kellokoskella Ruukin puistossa. kts. päivämäärät fb tapahtuman tiedoista. Alkaen 23.6. Maksu 5 eur/krt/hlö, kokeilukerta ilmainen. Ohjaajana Virve Markkanen. Ohjelmassa Taiji- ja Qigong-allkulämmittelyä, Prof. Hu Xiaofein Kehoa ja keuhkoja vahvistava sarja (Korona-sarja) sekä Daoyin Yangsheng Gong -perusharjoituksia. Tervetuloa!
 • Avoimet Netti Qigong-harjoitukset lauantaisin klo 10-11.30
  Kaleva uutisoi tapahtumasta 15.4.2020
  Oulun taiji seuran Aki Korhonen pitää kaikille avoimet ja ilmaiset online-qigong-harjoitukset verkossa. Harjoitukset ovat lauantaisin klo 10-11.30. Harjoituksiin sisäänkirjautuminen klo 9.45-10. Ohjeet: -voit pitää kameraasi päällä (suositus) tai pois -pidä mikrofonisi pois päältä kun et puhu. Voit vapaasti kysyä ja keskustella tilanteen mukaan -tule hyvissä ajoin, jotta pääsemme aloittamaan harjoituksen ajoissa. -kirjoita nimesi (koko tai etunimesi) ja paikkakuntasi, on kiva nähdä mistä ja ketä harjoituksiin osallistuu! -harjoitusten linkki on toistaiseksi aina sama. Myös uudet ja aikaisemmin qigongia harrastamattomat voivat tulla mukaan. Harjoitukset ovat helppoja ja ne selitetään ennen harjoittelua. Tunnin aiheena on tällä hetkellä mm. prof Hu Xiao Fein uusi sarja ”STRENGHTEN THE BODY TO SUPPORT LUNGS”. Jota harjoitellaan yksityiskohtaisesti muutama liike kerrallaan. Tässä linkki sarjaan. Kokouksen sovelluksena käytetään Hangout meetsiä. Liittyessäsi sinun ei tarvitse asentaa erillistä ohjelmaa. Linkin klikkaamisen jälkeen paina vihreää ”pyydä liittyä kokoukseen” nappia, minkä jälkeen ohjaudut kokoukseen. Liity harjoituksiin tästä linkistä.  Mahdollista keskustelua kurssista voi käydä FB tapahtumassa tai järjestävän opettajan seuran Oulun taiji seuran sivulla. Lämpimästi Tervetuloa! Lisätietoja ja yhteydenotto mikäli ongelmia linkin kanssa: Aki Korhonen 040 5315164 akikorh@gmail.com Huom ensimmäistä kertaa liittyessäsi, tule 9.45 yhteyttä muodostamaan. Ensimmäiset historialliset harjoitukset olivat 21.3.2020 Osallistuja määrä on hiljalleen nousussa. Iloksemme olemme nähneet osallistujia ympäri Suomea, ja jopa Italiasta asti.  Alla kuvia historiallisesta ensimmäisestä harjoituksesta, sekä kolmannesta harjoituksesta.  

Suomen Dao yin yang sheng gong -liitto järjestää verkkokursseja tasaisin väliajoin.

Keväällä 2018 vuodenaikaleiri sarjan yhteydessä Aki Korhonen valmisteli ensimmäisen verkkokurssin maksaa vahvistavasta DYYSG maksa 1 liikesarjasta. Verkkokurssille on mahdollista osallistua milloin vain. Verkkokurssi on toteutettu Facebookissa yksityisenä ryhmänä. Tämän liikesarjan kaikki opetusvideot ovat ryhmässä valmiina.

Mikäli kiinnostaa tämä valmis verkkokurssi, ota yhteyttä Facebookissa DYYSG liiton sivulla.