Kaleva uutisoi tapahtumasta 15.4.2020

Oulun taiji seuran Aki Korhonen pitää kaikille avoimet ja ilmaiset online-qigong-harjoitukset verkossa. Harjoitukset ovat lauantaisin klo 10-11.30. Harjoituksiin sisäänkirjautuminen klo 9.45-10.
Ohjeet:
-voit pitää kameraasi päällä (suositus) tai pois
-pidä mikrofonisi pois päältä kun et puhu. Voit vapaasti kysyä ja keskustella tilanteen mukaan
-tule hyvissä ajoin, jotta pääsemme aloittamaan harjoituksen ajoissa.
-kirjoita nimesi (koko tai etunimesi) ja paikkakuntasi, on kiva nähdä mistä ja ketä harjoituksiin osallistuu!
-harjoitusten linkki on toistaiseksi aina sama.

Myös uudet ja aikaisemmin qigongia harrastamattomat voivat tulla mukaan. Harjoitukset ovat helppoja ja ne selitetään ennen harjoittelua.

Tunnin aiheena on tällä hetkellä mm. prof Hu Xiao Fein uusi sarja ”STRENGHTEN THE BODY TO SUPPORT LUNGS”. Jota harjoitellaan yksityiskohtaisesti muutama liike kerrallaan. Tässä linkki sarjaan.

Kokouksen sovelluksena käytetään Hangout meetsiä. Liittyessäsi sinun ei tarvitse asentaa erillistä ohjelmaa. Linkin klikkaamisen jälkeen paina vihreää ”pyydä liittyä kokoukseen” nappia, minkä jälkeen ohjaudut kokoukseen. Liity harjoituksiin tästä linkistä. 

Mahdollista keskustelua kurssista voi käydä FB tapahtumassa tai järjestävän opettajan seuran Oulun taiji seuran sivulla.

Lämpimästi Tervetuloa!

Lisätietoja ja yhteydenotto mikäli ongelmia linkin kanssa:

Aki Korhonen 040 5315164
akikorh@gmail.com

Huom ensimmäistä kertaa liittyessäsi, tule 9.45 yhteyttä muodostamaan.

Ensimmäiset historialliset harjoitukset olivat 21.3.2020 Osallistuja määrä on hiljalleen nousussa. Iloksemme olemme nähneet osallistujia ympäri Suomea, ja jopa Italiasta asti.  Alla kuvia historiallisesta ensimmäisestä harjoituksesta, sekä kolmannesta harjoituksesta.