Toimintasuunnitelma vuodelle 2019

Suomen Dao yin yang sheng gong ry jatkaa myös vuonna 2019 lajin tunnettavuuden ja harrastusmahdollisuuksien edistämistä Suomessa. Liiton tavoitteena on järjestää kursseja ja leirejä ja osallistua mahdollisuuksien mukaan erilaisiin tapahtumiin eri puolilla Suomea.

Liitto tiedottaa toiminnastaan tällä verkkosivustolla ja liiton omalla Facebook-sivustolla.

Liitto jakaa tarvittaessa tietoa myös muille tahoille, pitää yhteyttä kansallisiin lajiliittoihin ja tiedottaa jäsenilleen lajin kansainvälisistä tapahtumista. Liitto tekee yhteistyötä muiden maiden kansallisten lajiliittojen tai seurojen kanssa.

Tapahtumat ja toiminta

Suomen Dao yin yang sheng gong ry jatkaa vuodenaikaleirien järjestämistä myös vuonna 2019. Syksyllä 2017 käynnistetty viiden leirin leirisarja saatiin päätökseen marraskuussa 2018, ja vastaavanlainen leirisarja toteutetaan myös vuosina 2019–2020. Toisen leirisarjan leirit sisältävät syvällisempää tietoa lajista ja uusia harjoituksia.

Liitto järjestää kesällä 2019 kysynnän mukaan kesäleirin, jonka ohjaajana toimii Pekingin urheiluyliopiston opettaja ja Zhang Guang Den pitkäaikainen oppilas Zhuang Yongchang. Leirin ajankohdasta ja sisällöstä ilmoitetaan tarkemmin kevään aikana.

Suomen Dao yin yang sheng gong ry järjestää jäsenilleen treenimatkan Pekingin urheiluyliopistoon keväällä 2019. Lisätietoja matkasta saa liiton hallitukselta.