Kriittinen korkeakoulu järjesti yhdessä Jyväskylän Jigotain Taiji-jaoksen kanssa Kevät-vuodenaikaleirin. Aiheena oli kevääseen ja puu-elementtiin sopiva dyysg-maksaa ja sappirakkoa vahvistava sarja 2.

Leiri tuli täyteen ja muutama kiinnostunut ei valitettavasti päässyt osallistumaan harjoitttelusalin tilarajoituksen vuoksi.

Harjoittelupaikka oli kaunis ja perinteikäs Ryhtilä-rakennus yliopistoalueella.

Leiri oli historiallinen, koska se on ensimmäinen Daoyin Yangsheng Gong -seminaari Oulun ulkopuolella. Maksasarjan lisäksi leirillä opeteltiin Taiji- ja Qigong-alkulämmitelysarja sekä tutustuttiin myös muihin dyysg-harjoituksiin ja -sarjoihin.

Mahdollisesta Jyväskylän jatkoleiristä kesän-tuli-elementin ja sydämen tiimoilta oli vähän puhetta, toivottavasti toteutuu!

Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille!

Aki Korhonen

040 5314163

akikorh@gmail.com