Lokakuu 2016

Akin hienon Kiinan matkan seurauksena tutustuminen Zhuang Yongchangiin sai jatkoa Oulun taiji-seurassa syksyllä 2016 ensimmäisen qigong leirin järjestämisen muodossa, katso lisää Oulun taiji seuran blogista 6-9.10.2016.

 

Leiri alkoi torstaina luennolla, perjantaina käytiin läpi hänen ja Hu XiaoFein kehittämää lämmittelysarjaa. Lämmittelysarjaa oltiin seurassa tehty jo aika pitkään. Viikonlopun toinen pääsarja oli Zhang Guangden kehittämä munuaisten (Yin elin) aktivointisarja, koska talvi oli tulossa.

 

Osanottajajoukko oli oikein mukava, minkä vuoksi innokas järjestelijäjoukko sopi uuden leirin jo seuraavalle vuodelle.

Helmikuu 2017

Helmikuussa tutustuttiin ensin perjantaina Health Qigong -istumasarjaan. Viikonlopun pääsarja oli kuitenkin kevään maksa-sarja. Katso tarkemmin seuran blogista tunnelmat.